Welkom in lokaal nul. Wil je ook een berichtje achterlaten vul dan het formulier in. Je bericht wordt gecheckt op inhoud en taalgebruik en na goedkeuring zo spoedig mogelijk geplaatst.

Kantine

Wij willen broodje frikandel in de kantine

Naschrift: Jij zit daar toch al?

Geschreven door: Piet paulisma
Ingestuurd op: 07-10-2014 17:40

granaatappelkebab

van granaatappelkabab kun je geen fristi maken, onthoudt dat goed!

Naschrift: Onthouden staat hier in de gebiedende wijs, dus gewoon stam zonder t, onthoud dat goed.

Geschreven door: fristifesst
Ingestuurd op: 07-10-2014 12:40

Kantine

Doe meer dingen in de keuken zoals skitten sauzijsenbroodjes en kippenbouten

Naschrift: Doe liever meer dingen in je hoofd zoals een paar werkende hersencellen en wat gezond verstand. Ook goed: vette ideeën, zoete dromen en zoute humor.

Geschreven door: Henk de steen
Ingestuurd op: 04-10-2014 12:22

Lokaal 0 verdwijnt per 6 oktober!

Beste Lokaal 0 gebruikers, Vanwege de grote opslagcapaciteit dat nodig is voor lokaal 0 is besloten lokaal 0 per 6 oktober te sluiten. Dat houdt in dat er vanaf die dag geen berichtjes meer kunnen worden ingestuurd. Natuurlijk kun je alle verhalen delen via Facebook en Twitter. Ik hoop de lokaal 0'ers hiermee genoeg te hebben geïnformeerd. Mvg, ICT NDdA

Naschrift: Ja, dat loopt al gauw op tot 300 kB.

RE lokaal 0er: jammer dat lokaal nul weg gaat! was niet altijd even leuk als je geen serieus antwoord terug kreeg maar je kon wel altijd lachen om de berichten die er werder geplaats! doei lokaal 0

RE Hans: Is dit serieus? En zoja waarom worden dan de vorige jaren van lokaal 0 opgeslagen op de site en niet weggegooit of ergens neergezet? Zodat lokaal 0 gewoon door kan gaan want soms is het handig.

RE.: neeeee! lokaal 0 verlaat me niet!!!

RE -: lokaal 0 bedankt lokaal 0 bedankt lokaal 0 lokaal 0 bedankt!

RE NEE: Wat moeten we nou zonder onze geliefde Naschrift, Harmpie Harmpie, de krentenbol zeurpieten en de rest ??

RE jammer: echt jammer dat lokaal 0 weggaat

RE hoihoihoi: Nu lokaal 0 stopt mogen jullie best zeggen wie 'het naschrift' was nu wil ik het weten ook!!!

RE gaat je niks aan!;): doeidoei lokaal nul dit is mn laatte berichtje!en nu mag naschrift wel vertellen wie hij/zij is!;) doeiiii 1e klasser

RE Rekenaar: Hmm... Gemiddeld bericht heeft een lengte van 400 bytes. Ongeveer 7 berichten per week. Totaal archief van 6 jaar. Simpel rekensommetje geeft: 400 * 7 * 52 * 6 = 873.600 bytes 873.600 / 1.024 = 853,125 kb Dat is dus minder dan 1 MB. Voor de verhouding: De plattegrond voor de Kunst en Cultuur route is 1.8 MB, oftewel 1 plaatje is groter dan alle berichten in lokaal 0 gecombineerd. Leuk bedacht 'ICT' maar ik geloof er geen drol van.

Naschrift: Hè verdorie. Zitten we net lekker te genieten op onze eigen begrafenis en dan komt zo'n halve zakjapanner roet in het eten gooien.

RE harmpie harmpie..: aangrijpende afscheidsspreuk: het is echt k*t, maar Lokaal 0 gaat met de VUT. (-zelfverzonnen)

RE Wantenman: mijn wanten zijn nu echt zeiknat.... van alle tranen.

RE Handschoenman: mijn hele gezicht is nat... mijn handschoenen zijn te onhandig om mijn tranen uit te vegen.. DAG LOKAAL 0 IK MIS JE NU AL

RE haha: hij doet t nog!!;)
Geschreven door: ICTer NDdA
Ingestuurd op: 03-10-2014 18:19

krentenbol

Het leven is net een krentenbol, als de krenten eruit zijn is er niets meer aan.

Naschrift: Als je niet van krenten houdt, wordt het dan pas écht lekker.

Geschreven door: datdoenwenietmeer
Ingestuurd op: 03-10-2014 09:38

Challenge day

Challenge day was een super dag! Ik heb erg veel respect voor de mensen die uit hun "comfort zone" stapten en waren wie ze echt zijn. Ik heb veel gelachen en genoten van alle grapjes tussendoor en meegeleefd met anderen. Ik wilde dit even delen en ik vind dat school dit elk jaar moet doen!
Geschreven door: 2deklasser
Ingestuurd op: 02-10-2014 23:45

sgool

School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk. School is ALTIJD leuk.
Geschreven door: Strafregelbot
Ingestuurd op: 02-10-2014 19:59

Spreukje

Als de leraar weg is, vliegen de pennen door de kamer
Geschreven door: .
Ingestuurd op: 02-10-2014 18:32

Haiku over schooolll x3

School, uitgevonden door sadisten Uitgevoerd door gekken Maar best belanrijk x''DD heheheeee!
Geschreven door: Liessbetje
Ingestuurd op: 02-10-2014 18:06

verkort rooster

Is het morgen verkort rooster?

Naschrift: Als jij een beetje opschiet met je spullen pakken niet.

Geschreven door: verkort rooster
Ingestuurd op: 02-10-2014 17:22
< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16Volgende >
Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld