Welkom in lokaal nul. Wil je ook een berichtje achterlaten vul dan het formulier in. Je bericht wordt gecheckt op inhoud en taalgebruik en na goedkeuring zo spoedig mogelijk geplaatst.

vuurwerk

Ik wil even zeggen dat iedereen voorzichtig moet doen met vuurwerk.. verder.. HAPPY NEW YEAR!!!

Naschrift: Toch altijd weer leuk, die eerste keer in het nieuwe jaar dat er gevraagd wordt om de hand op te steken.

Geschreven door: ikke
Ingestuurd op: 31-12-2015 14:32

Toetsweek 2

In het toetsweekrooster staat Nederlands voor klas 5 niet aangegeven, alleen voor dyslecten staat het aangegeven?

Naschrift: Dank, we geven het door.

Geschreven door: ...
Ingestuurd op: 30-12-2015 14:16

Schimmeltenen

Het zit vol ik kan er niet meer heen, naschrift weet jij nog een andere optie?

Naschrift: Vast wel, maar waar gaat dit over?

Geschreven door: Mij
Ingestuurd op: 29-12-2015 12:17

site

pleaseee zet het roosterwijzigingen weer waar het stond dat was echt heel logisch en handig!!!!!! deze wijzeging is namelijk echt niet handig want het staat verborgen en niet meer op klas ingedeeld.

Naschrift: Don't panic, komt goed. Of horen we daar een strijkorkestje spelen? Dan wordt het tijd voor de reddingssloepen.

Geschreven door: klas5
Ingestuurd op: 23-12-2015 23:37

Rekentoets

Rekenen staat weer niet in het (concept) toetsrooster van klas 4, is dit de zelfde fout als vorige toetsweek of is er echt geen rekentoets?

Naschrift: Dank. We hebben het doorgegeven aan de Oberstabs­feldwebel Wochenplanmacher.

Geschreven door: .
Ingestuurd op: 21-12-2015 11:53

Site

Ik weet niet welke vent heeft bedacht dat het logisch is om op de knop "Roosterwijzigingen" te klikken en vervolgens niet bij het rooster te zijn als je op je klas klikt. Ik dacht dat de mensen die een site maken voor scholieren toch wel intelligenter waren dan de scholieren zelf. G*****damme.

Naschrift: Dat zijn ze ook hoor. Zo vloeken ze bijvoorbeeld niet.

RE.: Zo vloeken zij niet? En hoe dan wel?

Naschrift: Soms roepen ze dan zoiets als "dichloorazijnzuur", "tectonische convergentie" of "verticale sociale migratie". Als ze écht heel kwaad zijn, grijpen ze wel eens naar "genetische aberratie" of "bankiers". Dan zit je wel dicht tegen een rode kaart aan.

Geschreven door: .
Ingestuurd op: 20-12-2015 15:54

toetsrooster klas 5

In het concept toetsrooster van klas 5 staat geen scheikunde, wel staat natuurkunde er 2 keer in. Ik denk dat 1 van die 2 scheikunde moet zijn. Ik gok die op donderdag. Redelijk chill toetsrooster moet ik zeggen. Beter dan die van periode 1

Naschrift: Dank. We hebben het doorgegeven aan de Oberstabs­gefreiter Geplante Aktion. Die kon ook wel eens een complimentje gebruiken.

Geschreven door: toetsrooster
Ingestuurd op: 20-12-2015 15:51

Site

dit is ZOOO onhandig dat je naar praktische zaken moet... op je mobiel bijvoorbeeld is dat veel handiger als je gewoon 1 2 3 naar roosterwijzigingen kan... jullie weten dat ook

Naschrift: Gaan we regelen!

Geschreven door: ;;;
Ingestuurd op: 18-12-2015 21:26

nieuwe site

sorry dat ik het zeg, maar ik vind de site niet overzichtelijker geworden. Nu moeten we gaan zoeken naar alles en we kunnen niet even snel naar roosterwijzigingen, nee we moeten naar praktische zaken dan klassenpagina's dan naar je klas en ja hoor daar is het. wat een onzin. ik vond de site altijd lekker makkelijk ingedeeld. je hoeft er geen rubiks kubus van te maken om te laten zien dat we een school zijn met slimme mensen. je kunt ook gewoon in de titel HAVO zetten en dat is genoeg hoor

Naschrift: Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan?

Geschreven door: Ik
Ingestuurd op: 17-12-2015 20:02

website

Wat onhandig dat van die rooster wijzigingen enzo nu kan je niet zo 1 2 3 xien of je uitval hebt. Kunnen jullie het jiet veranderen?

Naschrift: Voorlopig zijn de roosterwijzigingen te zien als je via "praktische zaken" naar de klassenpagina gaat. Niet dat het hoeft in de vakantie, maar toch.

Geschreven door: hoi123
Ingestuurd op: 17-12-2015 18:27
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16Volgende >
Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld