Welkom in lokaal nul. Wil je ook een berichtje achterlaten vul dan het formulier in. Je bericht wordt gecheckt op inhoud en taalgebruik en na goedkeuring zo spoedig mogelijk geplaatst.

wifi is so traag

waarom is er een gasten netwerk al wij leerlingen zijn van de school maak dan nog een netwerk waarmee je met je schoolnummer kan inloggen want deze wifi nu is echt poep fix je zooi
Geschreven door: klagende jongen over de wifi
Ingestuurd op: 27-02-2015 17:05

Opgesloten

Help! Ik zit opgesloten in Lokaal 0! De moderator heeft alle knoppen naar de rest van de site verstopt en nu kan ik niet meer weg!
Geschreven door: Help
Ingestuurd op: 26-02-2015 23:26

vankantie

ik wil vakantie want deze school is kapot saai zelfs mijn moeder is interessanter. maar ik moet nu gaan ik ga naar mijn moeder kijken. doei

Naschrift: School is cool! Maar je moeder mag er vast ook wezen.

Geschreven door: een leerling die vakantie wil
Ingestuurd op: 26-02-2015 17:45

gala

ik heb gehoord dat de 5e klassers een gala heben. mag ik ook in me trainings pak komen? ik heb geen pak thuis.
Geschreven door: mart
Ingestuurd op: 26-02-2015 13:53

uitwisseling

wat als je niet meer op uitwisseling wil?

Naschrift: Alle afspraken zijn vast al gemaakt.

Geschreven door: snopjes
Ingestuurd op: 25-02-2015 23:26

leerlingenraad

ik ben van mening dat de leerlingenraad meer inspraak moet krijgen in de school. want volgens mij word er letterlijk niks gedaan over wat er gezegd word, of niet meer dan over nagedacht. t gaat er volgens jullie niet om wat de leerlingen willen, jullie willen alleen een feedback hebben. al doen jullie toch wat jullie zelf willen. t is meer voor het idee die hele leerlingenraad.

Naschrift: Leerlingen kunnen best veel invloed uitoefenen, als ze het slim aanpakken en verstandig zijn. Alles draait om de kwaliteit van de leerlingenvertegenwoordigers. Het is geen u-vraagt-wij-draaien.

Geschreven door: koekje
Ingestuurd op: 25-02-2015 23:25

bankjes

echt doe iets aan het stoelen tekort in de pauzes t ziet er zo sneu uit al die kinderen op de grond
Geschreven door: hoii
Ingestuurd op: 25-02-2015 23:22

saaie school

hoezo gebeurd er elke dag niks op school? zijn de lessen zo slaapwekkend, dat ik wou dat ik pfeiffer had zodat ik een rede had om elke dag ziek thuis kon zijn. want of ik de lessen volg of niet t maakt volgens mij geen moer uit voor mijn cijfers.. daarnaast ik sta alleen maar voldoendes. net zoals waarom blijven de meeste mensen in de vierde zitten? dit is letterlijk een van de makkelijkste jaren nja op de eerste na die kon je al helemaal slapend doen. maar t word tijd dat jullie school eens interessant maken.

Naschrift: Iemand die echt een uitdaging wil, wacht niet tot de meester/juf 'm komt aandragen. Wat let je om docenten om extra werk te vragen? Wat is eigenlijk precies "interessant"? Thuis rondhangen terwijl alle andere mensen aan het werk zijn? Breng eens wat interesse op voor de lessen, dat gaat vast helpen.

Geschreven door: vervelende nda'er
Ingestuurd op: 25-02-2015 23:21

Prima Bezig School

Ik Wil Dat We Meer Dingen Gaan Doen Met PBS Ik Vind Het Namelijk Een Goed Project Alleen Word Er Jammer Genoeg Niks Mee Gedaan :'(
Geschreven door: pbs
Ingestuurd op: 25-02-2015 14:42

pbs

doen jullie nog iets met die PBS?

Naschrift: Zeker, elke dag!

Geschreven door: potjandikkie
Ingestuurd op: 24-02-2015 09:16
  1 2 3 4 5Volgende >
Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld