Volgend schooljaar naar Notre Dame?

 

Beste toekomstige notredammer, (NotreDammer/Notredamer/Notre Damer, Notre Dammer? De juiste spelling kun je altijd bij een leraar Nederlands opvragen…)
Goed dat je naar onze school wilt komen. Je bent hier van harte welkom. Op de website is veel informatie over onze school te vinden. Je kunt ook kijken in de folder die op de informatiemarkten is uitgereikt. De Open Avond is op donderdag 22 februari 2018 van 18.00 tot 21.00 uur. De Open Dag is op zaterdag 24 februari 2018 van 10.00 tot 15.00 uur.  We hebben je veel te bieden: gezelligheid, veiligheid, aardige en goede leraren die niet altijd aan hun lokalen vastzitten (praktische activiteiten in de natuur, excursies), een stoere maar reuze aardige conciërge, een prachtig nieuw gebouw, concerten en voorstellingen om aan mee te doen en naar te kijken en luisteren.


Natuurlijk kom je hier om te leren, kennis op te doen, jezelf te ontwikkelen en met een havodiploma de school te verlaten. Maar voor het zo ver is kun je hier een mooie tijd beleven. Met alle vriendschappen, meevallers en tegenslagen, voldoendes en onvoldoendes, verliefdheden en gebroken harten die horen bij de jaren op deze kleine school met het grote hart. Wil jij weten of je uit het juiste hout gesneden bent? Kom dan met je ouders naar een van de informatieavonden in januari en bezoek in ieder geval ons Open Huis. Je bent van harte welkom.   

 

Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld