Mediatheek

MAANDAG t/m VRIJDAG

08.00 - 15.15uur

Lenen, inleveren en verlengen alléén tijdens openingstijden.

 

Na 15.15 uur kun je ook nog studeren in de mediatheek.

Laptop-uitleen loopt dan via "StudieSterk".

 

Leerlingen kunnen -op vertoon van hun schoolpas- elke schooldag in de mediatheek terecht voor het (gratis) lenen van studieboeken, lees- en luisterboeken, dvd’s en andere studiematerialen. Ook andere informatiebronnen (woordenboek, encyclopedie, atlas, e.d.) kunnen er geraadpleegd worden. De catalogus van de mediatheek is in te zien via de website van de school. 

 

Ook op vertoon van de schoolpas kunnen leerlingen een laptop lenen, die uitsluitend in de mediatheek gebruikt mag worden. Elke leerling heeft een eigen account met eigen wachtwoord. Daarmee heeft hij toegang tot leerprogramma’s en het internet. Bij misbruik loopt de leerling het risico dat zijn account voor kortere of langere tijd wordt afgesloten en/of dat de toegang tot de mediatheek tijdelijk wordt ontzegd.


De mediatheek is ook de plek waar alle leerlingen in een rustige werksfeer aan de slag kunnen met hun werk voor school. Leerlingen uit de bovenbouw brengen er hun verplichte studie-uren door. 


De mediatheek beschikt over technische hulpmiddelen, waarmee de leerlingen een werkstuk kunnen vormgeven. Leerlingen kunnen er met hun printaccount teksten en foto’s kopiëren en printen.


Informatie over de mediatheek is te vinden op de website van de school en op  het beeldscherm in de mediatheek. Ook kan men bij de balie terecht voor vragen en/of opmerkingen.

 

Contact met de mediatheek.


Zoeken in Aurainternetcatalogus
 

Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld