Ouderwerkgroep dyslexie

 

Klik hier voor het door de ouderwerkgroep dyslexie samengestelde hulpdocument.

 

Woensdag 14 maart organiseert de ouderwerkgroep een thema-avond met daarin een presentatie van het RID. Aanvang 20.00 uur. Uitnodigingen volgen na de voorjaarsvakantie.

 

Folder voor de Open Dag

 

Weet u waar de ouderwerkgroep dyslexie voor staat?


De leden van de ouderwerkgroep dyslexie komen op voor de belangen van dyslectische leerlingen op Notre Dame. De ouderwerkgroep wordt gevormd door ouders, de dyslexiecoördinator en -coach. Wij staan dicht bij de uitdagingen die leerlingen met dyslexie dagelijks ondervinden. Vanuit deze kennis voorzien wij de school van opbouwende feedback, denken wij mee over verbetervoorstellen en fungeren wij voor u als klankbord. Ons overleg is zeer positief en constructief van aard. De Notre Dame heeft het dyslexieprotocol hoog in het vaandel staan. Eén van de doelen van de ouderwerkgroep is het onderhouden van dit dyslexieprotocol en waar mogelijk dit protocol te verrijken of uit te breiden.


Tevens organiseren wij voor u, als ouder van dyslectische leerlingen, eenmaal per jaar een thema-avond, waarbij wij een actueel programma presenteren.


Als u zich ook geroepen voelt om een positieve bijdrage te leveren aan de ouderwerkgroep dyslexie, kunt u zich aanmelden via de ouderwerkgroep dyslexie

 

De ouderwerkgroep dyslexie
Ouders:

 

Hilde de Lange    voorzitter
Marcel Brouwers
Susan Burgers
Sandra Cools
Marion Gerrits
Esther Moons
Jolande Thoonen
Pieter Veldkamp

 

Namens school:
Els Rots, dyslexiecoördinator.

Gerard Jansma, dyslexiecoach.

 


 

Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld